KEF Space One Wireless kuulokkeet


KEF Space One Wireless kuulokkeet

Verkkokaupan varastossa, tarkista myymäläkohtainen saatavuus.

399,00 €
Alk. 199,00
Säästät 200,00 €


Mahdolliset toimitustavat: Nouto Helsingin myymälästä, Nouto Oulun myymälästä, Nouto Tampereen myymälästä, Nouto valitsemastasi Postista, Postin kotiinkuljetus

KEF Porsche Design Space One Wireless

Huipputyylikkäät langattomat vastamelukuulokkeet. Emme voisi lämpimämmin suositella! Tervetuloa tutustumaan myymälöihimme!

AVPlus 9-10/2017: "SUOSITTELEMME"
 
Audiovideo.fi arvostelu - "KEF Space One Wireless on 400 euron hinnallaan hankinta, jota moni miettii hetken jos toisenkin. Laittaisinko noin paljon rahaa kuulokkeisiin, saanko oikeasti vastinetta? Lyhyesti tiivistettynä saisit."

 

Ensimmäiset positiiviset väreet nousevat selkäpiitä pitkin jo hienoa pakettia avattaessa... Sisältä paljastuva pehmeän metallin, laadukkaan proteiininahan ja tyylikkään designin saumaton liitto saavat odotukset nousemaan entistä korkeammalle. Sujautat kuulokkeet päähän ja hämmästyt poikkeuksellisen miellyttävää tuntumaa. Itse asiassa - miten ihmeessä KEF on saanut käyttömukavuuden tälle tasolle jopa silmälaseja käytettäessä... Mutta seuraavaksi uppoatkin jo täysin musiikin maailmaan. Hämmentävä lämpö, tarkkuus ja ilmavuus tuovat hyvän fiiliksen väreet entistäkin voimakkaammin iholle. KEFin lähes 60 vuoden osaaminen huippuluokan hifi-kaiuttimien parissa tuottaa nyt jättimäisen nautinnon myös kuulokekuunteluun. KEF on aina ollut poikkeuksellisen taidokas sulauttamaan teknisen suorituskyvyn ja subjektiivisen äänenlaadun. Space One Wireless todistaa tämän jälleen kerran. Balanssi eri taajuusalueiden välillä tuntuu luontevalta ja autenttiselta. Kaikenlainen musiikki virtaa pakottomasti ja dynaamisesti. Kuuntelusessiot saattavatkin huomaamatta venyä aamuyöhon asti.

Space One Wireless kuulokkeita voit käyttää langattomasti vastamelutoiminto päällä jopa yli 30 tuntia ja ilman vastamelua jopa yli 40 tuntia. Jos ainutlaatuisen riittoisa akku silti pääsee tyhjäksi, kuuntelu onnistuu myös mukana tulevalla johdolla - tai itse asiassa johtoja tulee paketissa jopa kahdet, joista toisessa on kaukosäätö. Johdollisen liitännän yhteydessä voidaan myös käyttää vastamelutoimintoa, jolloin käyttöaika on yli 100h. 

Tehokas vastamelutoiminto tekee lento-, bussi- tai junamatkustamisesta yhtä juhlaa. KEF on myös valinnut kuulokkeisiin erittäin pienellä viiveellä varustetun Bluetooth-sirun, jonka ansiosta esimerkiksi Netflixiä on mukava katsella useimpien laadukkaiden mobiililaitteiden kautta ilman huulisynkronointiongelmia.

Tekniset tiedot:

 • Elementti: 40mm
 • Taajuusvaste: 20Hz-20khz
 • Maksimiteho: 12mW
 • Bluetooth versio: 4.1 Qualcomm Apt-X
 • Bluetooth kantama: 10m
 • Bluetooth taajuudet: 2,402-2,48GHz
 • Herkkyys: 94dB
 • Impedanssi: 16Ohm
 • Akku: Litium-ioni ladattava 850mAh
 • Mitat (L*K*S): 195*170*82mm
 • Paino: 330g

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
KEF GRAVITY ONE by Porsche design BT-kaiutin KEF GRAVITY ONE by Porsche design BT-kaiutin
249,00 €
KEF MOTION ONE by Porsche design BT-kuulokkeet KEF MOTION ONE by Porsche design BT-kuulokkeet
149,00 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

KEF P1 pöytäjalustapari
160,00 / paria

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Mobiilikuulokkeet, Sankakuulokkeet, Langattomat kuulokkeet, Vastamelukuulokkeet, KEF Porsche Design