Yamaha YSP-2700 MusicCast soundbar kaiutin

Verkkokaupan varastossa, tarkista myymäläkohtainen saatavuus.

999,00 €
895,00
Säästät 104,00 €


Mahdolliset toimitustavat: Nouto Helsingin myymälästä, Nouto Oulun myymälästä, Nouto Tampereen myymälästä, Nouto valitsemastasi Postista, Postin kotiinkuljetus

Yamaha YSP-2700 MusicCast

Premiumluokan digitaalinen ääniprojektori + langaton subwoofer

Uskomaton aito 7.1-kanavainen äänentoisto digitaalisella ääniprojektorilla

YSP-2700 luo kaiuttimiensa avulla signaaliprosessoria käyttäen äänikeiloja, jotka heijastetaan seinien kautta kuuntelupaikalle. Tällä tavoin saadaan luotua realistinen 7.1-kanavainen surroundvaikutelma, jonka ansiosta ääni saadaan kuulumaan jopa kuuntelujoiden takaa. Tällä tavoin luotu tilavaikutelma on hyvin vahva ja luonnollinen, tuottaen läsnäolon tunteen joka on mahdotonta saavuttaa virtuaalisilla surroundtekniikoilla.
 

Hämmästyttävä realistisuus 16 kaiuttimen avulla

YSP-2700:n etupaneelissa on kuudentoista 2.8cm kokoisen kaiuttimen järjestelmä, jolla pystytään luomaan äänikeiloja. Järjestelmä on optimoitu tuottamaan mahdollisimman laadukas ääni.
 

Laadukkaiden materiaalien tuoma ylellisyys

Kaiuttimen runko on valmistettu erittäin tukevasta alumiinista. Päälilevy on paksua alumiinia, joka on viimeistelty elegantilla harjatulla pinnalla. Subwoofer on designiltään pelkistetty, helpottaen sopimista mihin takahnsa sisustukseen.

 

Hienostunut ja linjakas ulkonäkö

Kaiuttimen matala 51mm korkeus helpottaa sijoittamista. Voit asettaa ääniprojektorin suoraan television eteen ilman huolta peittyvästä ruudusta. Minimalistinen design ja laadukas alumiinirunko tuovat hillittyä charmia sisustukseesi.
 

Helppoutta asennukseen langattomalla subwooferilla

Kiitos langattoman teknologian, sinun ei tarvitse vetää ääniprojektorilta yhtään johtoa subwooferille. Asennus ja sijoittelu helpottuvat eikä näkyviin jää yhtään johtoa. Tämä kätevä subwoofer tuottaa voimakkaan ja laadukkaan bassoäänen.
 

MusicCast

MusicCast on verkkoäänentoiston vallankumous. Voit käyttää MusicCast -tuotteita yhdessä tai erikseen, juuri kuten itse haluat. Koko järjestelmä on hallittavissa yhdellä intuitiivisella, helppokäyttöisellä ohjelmalla. Soundbar, langattomat kaiuttimet, AV-vahvistin tai HiFi-järjjestelmäsi - kaikki toimivat yhdessä. Yamahan MusicCast tuo kaiken musiikin kaikkialle kotonasi.
 

Nauti kaikista äänilähteistä

MusicCast hyödyntää suorituskykyistä langatonta verkkoa musiikin ja audionautinnon jakamiseen. Voit striimata musiikkia älypuhelimestasi, PC:lstä tai NAS:ilta kotisi MusicCast laitteisiin. Voit myös jakaa musiikkia YSP-2700:n liitetyistä laitteista kuten TV:stä, Bluray-soittimesta tai vaikka Apple TV:stä. Voit myös jakaa musiikkia puhelimestasi tai tabletistasi Bluetooth-yhteydellä koko MusicCast järjestelmääsi.
 

Ammattitasoinen äänen kalibrointi

Yamahan IntelliBeam™ huoneakustiikan kalibrointi säätää automaattisesti sinulle parhaan mahdollisen kuunteluympäristön. Käyttjän tarvitsee vain painaa muutamaa nappia seuraten television ruudulla näkyviä ohjeita. Järjestelmä mittaa huoneen akustiset ominaisuudet kuten koon, muodon sekä seinien materiaalin ja säätää tämän perusteella äänikeilojen kulman, tarkennuksen, voimakkuuden sekä muut ääniparametrit. Lopputuloksena on tarkkaan optimoitu ääni juuri kyseisen huoneen kuuntelupaikalle.
Compressed Music Enhancer äänenparannus palauttaa digitaalisen pakkaamisen hukkaaman taajuusvasteen, joten voit nauttia musiikistasi sellaisena kuin se on tallennettu. Toiminto voidaan kytkeä kaukosäätimellä päälle tai pois kullekin sisääntulolle.
 

HD Audio yhteensopiva

YSP-2700 tukee HD Audio signaaleja varmistaen, että voit nauttia Blu-Ray levylle tai muihin digitaalisiin lähteisiin tallennetusta äänestä suurimmalla mahdollisella laadulla.
 

HDMI® liittimet 4K Ultra HD tuella

YSP-2700:ssa on kolme HDMI® sisääntuloa ja yksi HDMI lähtö, ja se tulee 4K/60p videosignaalin läpivientiä. Se on myös yhteensopiva HDCP2.2 kopiosuojauksen kanssa ollen yhteensopiva pitkälle tulevaisuuteen.
 
Ominaisuudet:
 • Digital Sound Projector technology with 16 array speakers reproduces true 7.1-ch surround sound
 • MusicCast for audio enjoyment in every room
 • Wireless cubic subwoofer for rich and crisp bass
 • IntelliBeam™ automatically sets the optimum sound field for each room
 • Provides a choice of 10 CINEMA DSP programmes
 • HD Audio Format Decoding (Dolby TrueHD)
 • Supports 192 kHz / 24-bit High Resolution Music (Flac / WAV / AIFF)
 • HDMI (3 in / 1 out) input with 4K60p Pass through and HDCP2.2
 • Bluetooth® for wireless music streaming
 • Supports Bluetooth output for pairing YSP-2700 and other Bluetooth equipped products
 • AirPlay® allows music streaming from Mac, PC, iPod®, iPhone®, iPad®
 • Support for internet radio and various music streaming services
 • Control app for easy operations (MusicCast CONTROLLER)
 • Compressed Music Enhancer
 • Clear Voice makes dialogue and narrations easy to listen to
 • Easy-to-see On Screen Menu viewable in ten languages
 • (Japanese, English, Germany, French, Italian, Spanish, Dutch, Swedish, Russian, Turkey)
 • Control4 certification
 • Wall-mountable with SPM-K20 (optional)

 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Yamaha R-N602 MusicCast viritinvahvistin Yamaha R-N602 MusicCast viritinvahvistin
779,00 €
Yamaha YSP-5600 highend MusicCast soundbar kaiutin Yamaha YSP-5600 highend MusicCast soundbar kaiutin
1 299,00 €
Yamaha YSP-5600 soundbar kaiutin + langaton subi Yamaha YSP-5600 soundbar kaiutin + langaton subi
2 199,00 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Langattomat, Monihuonetuotteet, Langattomat, Soundbar-kaiuttimet, KotiHiFi, Yamaha, Yamaha MusicCast, MusicCast Soundbarit